Ochrana soukromí

Ekologický institut Veronica používá soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i k anonymnímu monitorování návštěvnosti našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ souhlasíte s využívaním cookies pro účely sledování návštěvnosti. Více informací o ochraně osobních údajů.

Logo Ekologický institut Veronica
Obrázek Ekologické poradny Obrázek časopisu Veronica Obrázek Centra Veronica Hostětín
Obrázek Ekologické poradny Obrázek časopisu Veronica Obrázek Centra Veronica Hostětín
CZ | EN

Právě děláme

Chráníme klima a ukazujeme ostatním jak na to. Už 30 let. (2023 – 2025)

Náš cíl je jasný: zvýšit povědomí o klimatické krizi a podpořit její řešení v České republice. Jak toho chceme dosáhnout? Skrze dlouhodobé vzdělávání a podporu komunity aktivních jednotlivců a organizací v ochraně klimatu. Také prostřednictvím komunikace a propagace klimatických témat široké veřejnosti. 

 

Stronger Roots Program: Veronica silnější – společně pro ochranu klimatu (2023 – 2025)

Naším cílem je posunout Veroniku do dynamického, angažovaného a propojeného společenství, které aktivně naslouchá potřebám a přáním našich příznivců a zapojuje je do dění v oblasti ochrany přírody, krajiny a klimatu. Pracujeme na systému pro správu dat a zkoumáme interakce s naší komunitou, abychom byli schopni lépe porozumět očekáváním ostatních a efektivně na ně reagovat. Zároveň zkoumáme nové možnosti v individuálním dárcovství a pracujeme na zapojení našich podporovatelů do účasti na našich projektech. Protože společně můžeme dosáhneme většího společenského dopadu než každý sám za sebe. 

 

Přístavba a modernizace technického zařízení – Centrum klimatického vzdělávání Veronica, Hostětín. (2023 – 2025)

Modernizace centra klimatického vzdělávání v Hostětíně představuje klíčový krok směrem k dosažení vyšší kvality v oblasti environmentálního vzdělávání. Rozšíření prostorových kapacit nám umožní pohodlnější realizaci programů zaměřených na ekologickou výchovu a udržitelnost. Přínosy přístavby jsou mnohostranné – navýšení kapacity, snížení energetické náročnosti a praktická dekarbonizace provozu. Důraz bude kladen i na technologický upgrade již instalovaných zařízení, aby centrum Hostětín jako celek sloužilo jako inspirace vhodná k následování. 

 

Další a aktuální projekty realizované v Centru Veronica Hostětín

Archiv projektů

2018 - 2023, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007

 nebo
 Kč
Logo Darujme.cz
   

© ZO ČSOP Veronica – aktualizováno 18. 3. 2024