Ochrana soukromí

Ekologický institut Veronica používá soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i k anonymnímu monitorování návštěvnosti našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ souhlasíte s využívaním cookies pro účely sledování návštěvnosti. Více informací o ochraně osobních údajů.

Logo Ekologický institut Veronica
Obrázek Ekologické poradny Obrázek časopisu Veronica Obrázek Centra Veronica Hostětín
Obrázek Ekologické poradny Obrázek časopisu Veronica Obrázek Centra Veronica Hostětín
CZ | EN

Jak nás můžete podpořit?

 

1) Staňte se členem Klubu přátel Veronica

Líbí se Vám naše činnost? Nemáte čas nám pomoci jako dobrovolník, ale přesto nás pravidelně chcete podpořit? Přidejte se k nám do Klubu přátel Veronica. Vyplňte nezávazně webový formulář, obratem se Vám ozveme, jak dále postupovat. Stanete se tak součástí pestré skupiny lidí, kteří podporují šetrný vztah k přírodě a krajině.

Co získáte členstvím v Klubu přátel Veronica?

  • slevu 10% na ubytování v ekopenzionu Centra Veronica Hostětín
  • pravidelné zprávy o tom, na čem právě pracujeme

Vyplňte registrační formulář pro pravidelné dárce

 

2) Jednorázově - platební kartou nebo bankovním převodem

Pro rychlou, jednorázovou podporu je nejsnazší převod pomocí platební karty. V pravém sloupci klikněte na zvolenou částku a pak na tlačítko „Daruji Veronice“.
Následně budete přesměrování na zabezpečené stránky portálu Darujme.cz, přes který nám peníze odešlete. 

Své příspěvky na činnost ZO ČSOP Veronica můžete zasílat i bankovním převodem na účet 2001190570/2010, variabilní symbol 682003 (Fio banka). Do zprávy pro příjemce prosím uveďte „dar“ + jméno a kontakt.

Jako poděkování od nás získáte

  • za roční příspěvek 1000 Kč a více vám zašleme jedno číslo časopisu Veronica či publikaci vydanou ZO ČSOP Veronica (dle výběru z aktuální nabídky).

3) Prostřednictvím Veřejné sbírky

Můžete nás podpořit i prostřednictvím veřejné sbírky.

Sbírku máme zřízenou za účelem "vytváření, instalace a opravy prvků pro usnadnění pobytu rodin s dětmi, handicapovaných a seniorů v Centru Veronica Hostětín. Vytvoření zážitkových stanovišť v zahradě Centra Veronica Hostětín a v jeho okolí a spojené asistenční služby pro handicapované (hluchoněmé, nevidomé aj.) a seniory".

Termín sbírky: od 7. 7. 2017 na neurčito

Způsob provádění sbírky: Na bankovní účet - 2701234378/2010 a pokladničkami umístěnými na Panské 9, Brno a v Hostětíně č. 86

 

Za poskytnutou podporu upřímně děkujeme. Pokud chcete, vystavíme Vám potvrzení o Vašem finančním daru.

 nebo
 Kč
Logo Darujme.cz
   

© ZO ČSOP Veronica – aktualizováno 18. 3. 2024