Ochrana soukromí

Ekologický institut Veronica používá soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i k anonymnímu monitorování návštěvnosti našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ souhlasíte s využívaním cookies pro účely sledování návštěvnosti. Více informací o ochraně osobních údajů.

Logo Ekologický institut Veronica
Obrázek Ekologické poradny Obrázek časopisu Veronica Obrázek Centra Veronica Hostětín
Obrázek Ekologické poradny Obrázek časopisu Veronica Obrázek Centra Veronica Hostětín
CZ | EN
Kalendář akcí

Netradiční vánoční dárek

Termín: 24. listopadu (úterý) 1.00 – 31. prosince 2009 (čtvrtek) (akce již proběhla)

Místo konání: Hostětín

Každým rokem usilovně přemýšlíme, čím obdarovat své blízké. A každým rokem se nám to zdá těžší a těžší. Proč tedy letos nezkusit něco originálního?

Darujte svým blízkým poukázku na akci či pobyt v Centru Veronica Hostětín! Poukázka může být v libovolné finanční hodnotě a bude platná po celý příští rok.

Obdarovaní si mohou sami určit, kdy a čeho se zúčastní - zda kurzu, exkurze či dovolené. Zda v zimě nebo v létě.

RODINY S DĚTMI k nám mohou přijet o jarních prázdninách na několikadenní pobyty s programem pro děti či v létě na tábor nebo na dovolenou.

PRO SENIORY máme připravené další pokračování úspěšné akce TÝDEN PRO AKTIVNÍ SENIORY s kurzem trénování paměti a doplňkovými aktivitami, vycházkami do přírody, výlety za poznáním. Termín konání: 12.-16.5.2010

Pro všechny od 45 let, kdo si chtějí trochu pocvičit paměť, máme připraven VÍKEND PRO AKTIVNÍ MOZEK - pobyt s trénováním paměti pro střední generaci, vycházkami do přírody a výlety za poznáním. Termín: 15.-18.4. 2010

Ostatní u nás mohou strávit pár příjemných dní na dovolené, odpočinout si v klidném prostředí, pokochat se překrásnou krajinou Bílých Karpat, věnovat se zimní či letní turistice či cykloturistice.

Bílé Karpaty nabízejí řadu příležitostí k výletům do přírody i za poznáním. Kvůli svému přírodnímu bohatství byly vyhlášeny Biosférickou rezervací UNESCO. Určitě se Vám tady bude líbit.

V České republice je jen 10 certifikovaných EKO-hotelů. My jsme jedním z nich. O to inspirativnější může být pobyt u nás. Pro získání dárkové poukázky kontaktujte Hanu Machů a předem si stanovte cenu dárku. Doufáme, že tímto netradičním dárkem uděláte svým blízkým skutečnou radost!

Kontakt: Mgr. Hana Machů
 nebo
 Kč
Logo Darujme.cz
«březen 2024»
PoÚtStČtSo Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Zobrazit akce z archívu


   

© ZO ČSOP Veronica – aktualizováno 18. 3. 2024