Ochrana soukromí

Ekologický institut Veronica používá soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i k anonymnímu monitorování návštěvnosti našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ souhlasíte s využívaním cookies pro účely sledování návštěvnosti. Více informací o ochraně osobních údajů.

Logo Ekologický institut Veronica
Obrázek Ekologické poradny Obrázek časopisu Veronica Obrázek Centra Veronica Hostětín
Obrázek Ekologické poradny Obrázek časopisu Veronica Obrázek Centra Veronica Hostětín
CZ | EN

Ochrana klimatu – učební text

titulní strana publikace/materiálu

Autor: Jan Hollan a Yvonna Gaillyová
Vydavatel: ZO ČSOP Veronica
Rok vydání: 2020 Počet stran: 89
Kategorie: Ochrana klimatu a ovzduší

Originální příručka o ochraně klimatu. Komplexně a populárně uvádí do této všeobjímající a pro svět i EU zcela klíčové problematiky české čtenáře. Dobře může sloužit poslancům, zastupitelům, zaměstnancům samospráv i státní správy, pracovníkům ekocenter, neziskových organizací. Těm, kteří se budou věnovat i vzdělávání jiných, poslouží též doplňující metodická příručka. Uvítáme připomínky, co v textech doplňovat, aby zůstávaly aktuální i v době, kdy se už snad začne situace měnit k lepšímu. Ke změně je totiž potřebné vzdělání a angažovanost celé veřejnosti, zejména ovšem těch, co ji ovlivňují a co formulují a realizují různé politické cíle. Dokument uvádí do kontextu i začátek masivní migrace ze zemí, jejichž úrodnost, a tedy i tisíciletou obyvatelnost už poškodila námi způsobená klimatická změna, zejména nebývalé, ale vědci očekávané sucho. Třetí rozšířené vydání. Publikace vychází s podporou Ministerstva životního prostředí. Materiál nemusí vyjadřovat stanoviska MŽP.


Stáhněte si zdarma publikaci


Podívejte se na všechny vydané publikace


Přehled publikací, které vydal nebo spoluvydal Ekologický institut Veronica. Skoro všechny jsou zdarma ke stažení, upozorňujeme na právní výhradu. Publikace, které jsou dostupné tiskem, si můžete osobně prohlédnout a zakoupit na našich pobočkách v Brně a v Hostětíně.

 nebo
 Kč
Logo Darujme.cz
   

© ZO ČSOP Veronica – aktualizováno 18. 3. 2024